Üdvözöljük Xtar Magyarország weboldalán!

Kosár tétel - 0 Ft

A bevásárló kosárban jelenleg nincs termék.

Részösszeg: 0 Ft

Xtar-ról

Az XTAR®-ról

XTAR® – csúcsteljesítmény, tartósság, lenyűgöző megjelenés!

Az XTAR® cég 2007-es megalapítását követően, erős szakmai és tervezői háttérrel, profi menedzsmenttel az élén hihetetlenül gyors fejlődésnek indult. A Hong Kong XTAR® vállalat tulajdonosai a használhatóságot, a könnyű kezelést és a tartós használatot szem előt tartva fogalmazták meg célkitűzéseiket. Ennek köszönhetően a shenzeni cég az akkumulátor töltők, akkumulátorok és elemlámpák világában egyedül álló sikereket ért el az utóbbi években. Köszönhetően az együttműködésnek vezető hazai és külföldi cégekkel, a Hong Kong XTAR® vállalat gyártási kapacitását és termelését folyamatos emelkedés jellemzi. A kutatómunka és fejlesztések után több mint 30 szabadalmat jegyeztetett be, és mára már közel 40 országban van jelen termékeivel. A hongkongi gyár a rohamos bevételnövekedését a kereskedelmi partnerhálózat kiterjesztésével érte el. Ezek a szoros együttműködések segítették a Hong Kong XTAR® vállalatot, hogy lépést tudjon tartani az elemlámpa és akkumulátor piacokon. Az XTAR® termékek az összes meghatározó tanúsítványi hitelesítéssel rendelkeznek (CE, EMC, LVD, ROHS, UV, stb.).

Az XTAR® lámpákról

Az XTAR® kézilámpák a leghatékonyabb cree-ledek használatával, illetve a repülőgép gyártásból származó alumínium-ötvözetből készülnek, kézi összeszereléssel, egyedi sorszámmal. Az alkalmazott hall-elemes és reed kapcsolók, szintén a megbízhatóságot maximalizálják. A fénysugár akadálytalan kilépését, a 99,9% tisztaságú, edzett üveg biztosítja, aminek a hatékonyságát a tükröződés gátló eljárás még tovább növeli. A legoptimálisabb energia felhasználást a felület szerelt PCB-elektronika és az azon elhelyezett MOS-FET kapcsoló eszköz teremti meg. A mikroprocesszoros digitális vezérlés a veszteségeket minimalizálja, valamint a felhasználó összes világítási igényét kielégíti. Az egyenletes hőelvezetésnek köszönhetően, a ledek élettartama meghaladhatja az 50000 órát. A legtöbb lámpa több fajta elemmel, illetve akkumulátorral is működtethető, azonos fényerő biztosítása mellett. A kézi keresőreflektor (S1) a hihetetlen fényerejével, a taktikai lámpák (TZ20TZ60) a távkapcsolóval (Remote Pressure Switch), a zseblámpák a sokféle kialakítással (WK21WK40WK41WK42), a sportlámpák (B20BK10BK12, R30), a búvárlámpák (D06, D26, D35) a 100m-es merülési mélységgel és hosszú működési idővel, lefedik az összes felhasználási területet, ahol szükség lehet megvilágításra. A lámpák megvásárolhatóak önállóan vagy kiegészítőkkel szettben is. 

Az XTAR® töltőkről

Az XTAR® akkumulátor töltői, már első pillantásra is az egyediség és a profizmus jeleit hordozzák. A Li-Ion technológia töltési karakterisztikáit tartalmazó adatait - mikroprocesszor mintavételezés után -, a kék háttér világítású kijelző jeleníti meg. A kijelző folyamatos tájékoztatást ad a cellák pillanatnyi töltöttségi állapotáról. Az XTAR® akkumulátor töltők üzemeltethetők hálózati adapterről és autós szivargyújtóról egyaránt. A töltés folyamán az akkumulátorok végig kontroll alatt vannak, többszörös védelemmel, állítható töltőárammal. 1-2-4-6 töltőfészkes töltők alkotják az XTAR® választékot, usb-s töltési lehetőséggel, s akár külső akkumulátoros funkcióval (WP2S). A legtöbb méretű Li-Ion akkumulátor töltésére tervezett töltők némelyike, a NiMh akkumulátorokat is tölti (XP4).

Az XTAR® akkumulátorokról

Az XTAR® akkumulátorok a napjainkban elérhető legnagyobb kapacitású Li-Ion akkumulátorok, elektronikai védelemmel (PCB) szerelve. Az elektronika megvédi az akkumulátorokat a túltöltéstől, túlmerítéstől, rövidzárlattól, hőmegfutástól, legszélsőségesebb esetben akár a felrobbanástól. A rendkívüli kis belső ellenállású XTAR®  akkumulátorok nagy odafigyeléssel készülnek a megbízhatóság és a biztonság érdekében. A nagy ciklusállóságra és kimagasló teljesítményre tervezett XTAR® akkumulátorok az alábbi méretekben készülnek: 145001634018350186501870026650.

Mind az elemlámpák, mind az akkumulátortöltők gyakori termékek, de az XTAR® termékek mindig különlegesek lesznek, köszönhetően a precíz tervezésnek, a kreatív dizájnnak, a kompromisszum mentes fejlesztésnek, valamit kiváló gyártási minőségnek. A Hong Kong XTAR® vállalat törekszik arra, hogy az XTAR® termékek az elnyert vásárlói bizalmon túl, a mindennapi élet összes várakozásait meghaladják.

Az XTAR® termékek minőségéről győződjön meg személyesen, magyarországi vezérképviseletnél, az Akku-Elem kft.-nél (1132 Bp. Váci út 60-62.)

 

Viszonteladók

Ha Ön vadász-, horgász-, barlangász-, rendvédelmi- boltot üzemeltet, és kedvet kapott az XTAR® termékek viszonteladásához, kérjük, az alábbi e-mail címen kérjen ajánlatot.

Viszonteladók  jelentkezését a  nagyker@xtarlight.hu e-mail címen várjuk.

 

Támogatói program

Az Akku-Elem Kft mint az XTAR® termékek hivatalos magyarországi vezérképviselete, kiemelten fontosnak tartja támogatni azokat a szervezeteket, csoportokat, egyesületeket, ahol az XTAR® termékeket professzionálisan,  hivatásszerűen, a köz védelmének érdekében, illetve rekreációs és sportolási céllal használják.

A támogatói program két kedvezménylépcsőt tartalmaz:

- 14%* a mentők, a honvédség, a rendőrség, a tűzoltóság és a katasztrófavédelem részére.

- 7%* a barlangász szövetség, búvár klubok, biciklis klubok, polgárőrök és biztonsági cégek részére.

* A mindenkori bruttó kisker fogyasztói árból számított kedvezmény értéke. Figyelem! Akciós, leárazott termékeinkre nem vonatkozik a kedvezmény!

Jelentkezés a támogatói programunkba

Támogatói programunk kedvezményeit az alábbi módon veheti igénybe.  

1. Jelentkezni midnen esetben a rendeles@akkuelem.hu e-mail címen kell!
2. Küldje el a rendeles@akkuelem.hu e-mail címre az alábbi adatokat:

– nevét , email címét
– egy szkennelt vagy fotózott másolatot a dokumentumról, ami igazolja, hogy mely szervezet tagja Ön. Ez jellemzően a tagsági igazolvány lehet.
– a megrendelt termék Termékkódját, és hogy hány darabot venne belőle. A Termékkódot a termékek oldalán az Adatlap fülön, az első jellemzőként láthatja. (Például az R30 sportlámpa esetében: XTAR00011.)
– adja meg, hogy melyik szállítási módot választja. 15 000 Ft feletti rendelés esetén 5 kg-os súlyig ingyenes a kiszállítás. A rendelés személyesen is átvehető Váci úti üzletünkben.

3. A beérkezett adatok feldolgozása után értesítjük Önt arról, hogy támogatói programunk elfogadta-e a jelentkezését.
4. Amennyiben elfogadtuk a jelentkezését, a kedvezményes áron állítjük ki a számlát, és kiszállítjuk az Ön részére a megrendelt termékeket.
5. Legközelebbi rendelése alkalmával rendszerünk már automatikusan a kedvezményes árakon fog számlázni Önnek!